+386 (0)31 605 546 | info@troart.si

Toggle offcanvas area

Z najnovejšimi tehnologijami in kakovostnimi materiali zagotavljamo izdelavo nalepk, polepitev stekel in ostalih površin ter polepitev vozil.

Izdelujemo nalepke različnih velikosti in oblik, ki so primerne za različne namene, vključno s promocijskimi akcijami, označevanjem izdelkov in pakiranjem. Naše nalepke so izdelane iz vrhunskih materialov, ki so trpežni in odporni proti zbledenju, zato lahko zagotovimo, da bodo vaše nalepke dolgo časa izgledale odlično.

Poleg tega ponujamo tudi storitve polepitve stekel in drugih površin, ki vam lahko pomagajo pri pritegnitvi pozornosti strank in izboljšanju prepoznavnosti vašega podjetja. Naši strokovnjaki za oblikovanje lahko ustvarijo prilagojene grafične elemente, ki so primerni za vaše potrebe, in vam pomagajo pri postavitvi in namestitvi vaših nalepk na različne površine.

Polepitev vozil je prav tako učinkovit način oglaševanja, ki vam lahko pomaga doseči širšo publiko in povečati prepoznavnost vašega podjetja. Naša ekipa strokovnjakov za polepitev vozil vam lahko pomaga pri izbiri pravega dizajna in materialov za vaša vozila ter vam zagotavlja, da bo postopek hitro in učinkovito opravljen.